Γενική Συνέλευση Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ

Καλούνται σύμφωνα με το καταστατικό τα τακτικά μέλη  του A.O.KABAΛΑ , όπως παραστούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης που θα συνέλθει την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:00 στο Ξενοδοχείο Galaxy (αίθουσα Φίλιππος Α’) προς συζήτηση των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης :

ΘΕΜΑΤΑ

1. Λογοδοσία και Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου
2. Ονομασία της υπό σύστασης Π.Α.Ε. & καθορισμός ύψους μετοχικού κεφαλαίου και τιμής ανά μετοχή

3. Εκλογή πενταμελούς επιτροπής αρμόδιας για την υπό σύσταση Π.Α.Ε. που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Superleague 2

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Α) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα ενεργά μέλη του συλλόγου και παρακαλούνται όσα μέλη δεν είναι ταμειακώς ενήμερα, να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους έως και την τρέχουσα περίοδο, στον τόπο διεξαγωγής της Γ.Σ. και μόνο πριν την έναρξη της (19:30 έως 20:00) ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας www.aok.gr (Ενότητα: Γίνε μέλος).

Β) Τα μέλη κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να έχουν μαζί την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

2η θέση και πρόκριση στο Πανελλήνιο για την ομάδα μας

429977671 871087698312695 519549674677338840 n1Την 2η θέση θέση κατέκτησε η ομάδα των εφήβων μας στον τελικό του Πρωταθλήματος Αγοριών Κ21 της Ένωσης, απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος 2023 Μ.Γ.Σ. Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Οι αθλητές του Δημήτρη Σιώκη πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ αλλά στο τέλος οι Εβρίτες κατάφεραν την ανατροπή και κέρδισαν με 2-3. Και οι 2 ομάδες θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. (25-23, 25-23, 23-25, 20-25, 10-15)

Στην Καβάλα ο τελικός πετοσφαίρισης Αγοριών Κ21

 volley 11

Την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 17:30 στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλ.Δήμογλου», η Ένωση Σωματείων Ανατ.Μακεδονίας-Θράκης  και ο Α.Ο.Καβάλα διοργανώνουν τον τελικό του πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Αγοριών Κ21 της Περιφέρειας μας! Σας περιμένουμε όλους για να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδος μας να κατακτήσει την 1η θέση ενώ ήδη  έχει προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες του Πανελληνίου πρωταθλήματος!

     Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας και την Energean Oil & Gas για την στήριξη τους στο τμήμα Πετοσφαίρισης!

1η θέση στους Εφήβους & 2η θέση στις Νεανίδες!

IMG dfe60f5d87826 cf643e51406f107cfa6 V

    Μεγάλη πρόκριση για το τμήμα Κ21 των εφήβων μας στη πετοσφαίριση που κέρδισαν χθες(18/2/24) στον ημιτελικό την Α.Ε. Κομοτηνής με 3-0 και πέρασαν στην επόμενη φάση των 16 του Πανελληνίου ενώ οι νεανίδες (Κ20) μας δεν τα κατάφεραν στον τελικό με αντίπαλο τον Γ.Σ.Δράμας όπου και έχασαν με 3-1. Πλέον το τμήμα των εφήβων μας αναμένει τον αντίπαλο του για την τελική φάση του Περιφερειακού πρωταθλήματος, όπου και ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες!
   Οι νεανίδες μας πάλεψαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την νίκη, πήραν την πρόκριση στον τελικό αλλά λαβωμένες και από τους τραυματισμούς κατέλαβαν  την δεύτερη θέση η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην επόμενη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος!   
   To Δ.Σ. του Α.Ο.Καβάλα συγχαίρει θερμά και τις 2 ομάδες μας, τους προπονητές Δημήτρη Σιώκη και Γιώργο Μορφίδη για τις ανωτέρω επιτυχίες, καθώς και όλους όσους στηρίζουν το τμήμα πετοσφαίρισης μας και ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών.

Energean : χορηγός του τμήματος πετοσφαίρισης

Energean AOK2 scaledΧορηγός των τμημάτων πετοσφαίρισης ανδρών και γυναικών του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» αναλαμβάνει η Energean, στο πλαίσιο της πολιτικής στήριξης της υγιούς αθλητικής δραστηριότητας. Η χορηγία θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση των υλικοτεχνικών υποδομών των δύο τμημάτων (ανδρών & γυναικών), τα οποία μετέχουν στους ομίλους Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης του πρωταθλήματος Β΄ εθνικής κατηγορίας. Ο Α.Ο.Κ. θα προβάλλει το σήμα της Energean στην διάρκεια των αγώνων, στον αθλητικό ρουχισμό και μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας που διατηρεί. Η σύμβαση ανάμεσα στις δύο πλευρές υπογράφηκε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 στην Καβάλα, παρουσία στελεχών της Energean και διοικούντων, προπονητών, αθλητών και αθλητριών από τα τμήματα πετοσφαίρισης του Α.Ο.Κ.  

   Η Δρ. Κατερίνα Σάρδη, managing director και country manager της Energean στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η παρουσία του Α.Ο.Κ. στα αθλητικά δρώμενα της Καβάλας είναι μακρά και πρωταγωνιστική και σίγουρα, ο όμιλος αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους αθλητικούς Οργανισμούς στην ευρύτερη περιοχή. Πέραν από τις δεδομένες διακρίσεις με τις ανδρικές και τις γυναικείες ομάδες volleyball, ο Α.Ο.Κ. επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο μέσα από τα τμήματα εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων, καθώς και τις ακαδημίες, καλλιεργώντας το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι στις νέες γενιές και προσφέροντας σημαντικές διεξόδους στην πολύπλοκη καθημερινότητα που η νεολαία μας βιώνει. Είναι χαρά και τιμή μας, να στηρίζουμε Οργανισμούς με αυτά τα χαρακτηριστικά και προσδοκούμε αυτή η χορηγία, να συνδυαστεί και με νέες αγωνιστικές επιτυχίες για τις ομάδες του Α.Ο.Κ.».

    Ο Αντώνης Αντωνίου, πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά την Energean ως χορηγό των τμημάτων volleyball του Α.Ο.Κ. και ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της, που αναγνωρίζουν την προσπάθεια που ο Οργανισμός μας καταβάλλει σχεδόν εξήντα χρόνια στον αθλητικό χώρο. Είμαστε βέβαιοι, ότι η χορηγία της Energean θα πιάσει τόπο και θα μάς δώσει την δυνατότητα να επιτύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει τόσο στα γήπεδα, όσο και στην κοινωνία, όπου θέλουμε να προσελκύσουμε στο άθλημα της πετοσφαίρισης ακόμα περισσότερα παιδιά από την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή». Το τμήμα πετοσφαίρισης του Α.Ο.Κ. αριθμεί 260 αθλούμενους και αθλούμενες (50 στις κατηγορίες παίδων, εφήβων, ανδρών και 210 στις κατηγορίες κορασίδων, νεανίδων, γυναικών).

 3