Τμήμα Στίβου

Ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά 2013-14 για το τμήμα Στίβου του ΑΟΚ για αθλητές από 9 ετών και άνω, με προπονητή τον Δημήτρη Κρυωνά. Υπεύθυνος του τμήματος είναι ο Δημήτρης Αρβανιτίδης και οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά στο Δημοτικό στάδιο Ανθή Καραγιάννη. Το τμήμα του στίβου δημιουργήθηκε το 1965, παράλληλα με την ίδρυση του συλλόγου μας και δεν είναι λίγες οι επιτυχίες που έχει χαρίσει στον Καβαλιώτικο αθλητισμό χάρη σε αθλητές όπως η Ειρήνη Χατζηανδρέου (1η πανελληνιονίκης στα 150μ.,), η Ευδοξία Παπουτσή (1η πανελληνιονίκης στο άλμα εις μήκος και το τριπλούν) και ο Φώτης Βαγγέλη (1ος πανελληνιονίκης στις μεγάλες αποστάσεις) ενώ ο έμπειρος και ταλαντούχος προπονητής Δημήτρης Κρυωνάς βρίσκεται σε αυτό το πόστο από το 1998.

 Αν κι εσείς αγαπάτε τον κλασσικό αθλητισμό και θέλετε να γίνετε μέλη του τμήματος στίβου του ΑΟΚ μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6936745258 (Δημ.Κρυωνάς) ή με τον έφορο στίβου Δημήτρη Αρβανιτίδη (6937492919).

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΟΚ( πχ. Ποδόσφαιρο)ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΤΟ 2ο ΠΑΙΔΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ!