Έναρξη ακαδημίας ποδοσφαίρου

kentriki afisa1copy

kentriki afisa1copy
Την Δευτέρα 31 Αυγούστου (ώρα 18:30) ξεκινά η αγωνιστική χρονιά για όλα τα τμήματα (5-15 ετών) της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Ο.Καβάλα. Προπονητές και φέτος θα είναι οι Στέλιος Ιγνατιάδης (UEFA A'), Σάκης Κανάτας (UEFA B'-Καθ.Φυσικής αγωγής), Νίκος Πατεράκης (UEFA B'-Καθ.Φυσικής αγωγής), Κώστας Τοπούζης (UEFA B') και ο Bαλκανίδης Θεόφιλος (UEFA B' – προπ.τερματοφυλάκων) ενώ οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο γήπεδο του ΑΟΚ στο Περιγιάλι (πίσω από το κολυμβητήριο). Διευθυντής της ακαδημίας ποδοσφαίρου αναλαμβάνει φέτος ο Μανώλης Γερακίνης.


Είναι πολύ σημαντικό πως για όλα τα παιδιά με έτος γέννησης από το 2005 και μετά, προσφέρεται δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη, μιας και η ακαδημία μας συμμετέχει στο δίκτυο “ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ” ενώ σε όλους τους αθλητές/γονείς παρέχεται η δυνατότητα επιστημονικής υποστήριξης (δωρεάν) από ειδικευμένο παιδίατρο, παιδοψυχολόγο και διατροφολόγο του ΟΠΑΠ. Ήδη έχει προγραμματιστεί για τις 13/10 (αίθουσα συν.τύπου “Ανθή Καραγιάννη”) επιστημονική ομιλία με τίτλο «Γενικής αρχές παιδιατρικής, παιδικής ψυχολογίας και διατροφής», η οποία έχει ως στόχο αφενός να ενημερώσει τους γονείς και τους προπονητές σε θέματα υγείας, διατροφής και ψυχολογίας των παιδιών και αφετέρου να τους προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να λάβουν απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με την ισορροπημένη ανάπτυξη και εξέλιξη των μικρών αθλητών μας.
Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες παροχές της ακαδημίας, όλοι οι αθλητές μας θα περάσουν δωρεάν εργομετρική αξιολόγηση υπό την επίβλεψη του γυμναστή-βοηθού προπονητή του ΑΟΚ Γιώργου Γουνελά ενώ συνεργαζόμενος καρδιολόγος είναι ο Θόδωρος Μήτρας κι επιστημονικός συνεργάτης ο καθηγητής αθλητικής κινησιολογίας Ελευθέριος Κέλλης. Για περισσότερες πληροφορίες/εγγραφές στην ακαδημία μπορείτε να απευθύνεστε στους Σπανίδη Αργύρη (6977 985234) και Νίκο Πατεράκη (6977 929610).
Ο Α.Ο.Καβάλα εύχεται σε όλους τους μαθητές καλή σχολική χρονιά και σε όλα τα σωματεία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες.