ΑΟΚ-Αετός Αρριανών:1-0... Νίκησε στον βούρκο, με πολύ καλή εμφάνιση

aok aetosΑκόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΑΟΚ, αυτή την φορά απέναντι στην ομάδα του Αετού Αρριανών, την ώρα μάλιστα που περιμένει και τα αποτελέσματα των εφέσεων. Οι παίκτες του Ν.Καραμπιμπέρη ήξεραν από το πρώτο λεπτό τι ζητούσαν μέσα στο γήπεδο και παρά την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου θα μπορούσαν να πετύχουν και περισσότερα γκολ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν την εστία του Αποστολίδη. Το νικητήριο γκολ της ομάδος μας, προήλθε από πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος στο 55ο λεπτό, όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, και ο Βλάχος που το εκτέλεσε σημάδεψε εύστοχα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα του Αετού.
Καβάλα: Αποστολίδης, Ρεβυθόπουλος, Προβατίδης, Κάργας, Σεφερίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Μαυροβασίλης, Θεοδωρίδης (85’Παππάς), Βλάχος (88΄Καζαντζίδης), Κάμπατζης (69΄Παυλής)
Αετός Αρριανών: Τσαμλιντάγ Εμίρ, Νεζίρ Μεμέτ Σερίφογλου Αταλάι, Κουράκ Ερκάν, Λατίφ Λατίφ, Ντελί Χουσεΐν Ρετσέπ, Μισιρλή Σιακίρ Οκάν, Ιμπραΐμ Αχμέτ (71΄ Μισιρλή Σιακίρ), Ισά Τσαμέρ, Θεοδωράκης Ανδρέας (60’Μεμέτ Εμρέ), Αγγελακάκης Σέργιος