Επικοινωνία με ειδικούς επιστήμονες του ΟΠΑΠ


 

   Η Επιστημονική Ομάδα του ΟΠΑΠ που συνεργάζεται με τους γονείς και τους προπονητές της ακαδημίας του Α. Ο. Καβάλα αποτελείται από ειδικευμένους παιδιάτρους, ψυχολόγους και διατροφολόγους που ενημερώνουν τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές για θέματα σχετικά με την  ειδικότητά τους. Η εν λόγω ομάδα θα παρέχει εκπαίδευση και συμβουλευτική γονέων και προπονητών σε θέματα υγείας, διατροφής και ψυχολογίας καθ' όλη την διάρκεια του προγράμματος, τόσο με αναρτήσεις σχετικών θεμάτων/άρθρων στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ όσο και με απαντήσεις σε ερωτήματα που θα θέτουν στην επιστημονική ομάδα οι γονείς και οι προπονητές.

 

  ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

   Στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ   www.sportsacademies.opap.gr και συγκεκριμένα στην καρτέλα επικοινωνία / επικοινωνία με τους ειδικούς,   μπορείτε να απευθύνεται τα ερωτήματα σας στους ειδικούς επιστήμονες που θα σας ενημερώσουν για θέματα που σας απασχολούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείτε στην συγκεκριμένη σελίδα, να καταχωρήσετε στο πεδίο κωδικός ακαδημίας τον κωδικό που σας έδωσαν οι προπονητές του ΑΟΚ (αν δεν τον παραλάβατε, ζητήστε τον με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή από τους προπονητές) και να καταγράψετε τις απορίες σας επιλέγοντας και τον ανάλογο επιστήμονα.

   Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με την πρόσβαση σας στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, μπορείτε να απευθυνθείτε και στο mail  της ακαδημίας του Α.Ο.Κ.: info@aokavala.gr