Μηνύματα στήριξης, ευχές στον ΑΟΚ για την άνοδο

Πολλά μήνυματα και ευχαριστήριες ανακοινώσεις έλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Καβάλα για την επιτυχία της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες και την επιστροφή του μετα απο 5 χρόνια στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Διάφοροι φορείς, πολιτικά πρόσωπα και επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων εξέφρασαν την  στήριξη  και την ικανοποίηση τους για την επίτευξη αυτού του στόχου. Αναλυτικά ορισμένα απο τα μηνύματα για τον ΑΟΚ:

 Σήμερα σφραγίστηκε το εισιτήριο της ανόδου για τον ΑΟΚ.

Δικαιώθηκαν οι κόποι όλων των ανθρώπων του συλλόγου. Συγχαρητήρια σε όλους!

Μία προσπάθεια με πολύ αγάπη για το “Kαραβάκι”. Παρ’ όλες τις δυσκολίες της χρονιάς, η ομάδα έδειξε “το μέταλλο” και τη δύναμη της φανέλας, κράτησε την ψυχραιμία της και με υπομονή και επιμονή τα κατάφερε! Όλοι απολαύσαμε το ταξίδι, ένα ταξίδι με πολλές συγκινήσεις και διακυμάνσεις συναισθημάτων, από την Κόλαση στον Παράδεισο! Σήμερα ρίχνουμε τα τείχη για την ομάδα μας!!! Από αύριο, ξεκινάει η δουλειά για την επόμενη χρονιά. Όλοι κοντά στην ομάδα γιατί χρειάζεται τη στήριξη όλων μας!!!

Εμείς ως διοίκηση του Δήμου θα σκύψουμε πάνω στα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” και θα στηρίξουμε την ομάδα με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους!

ΜΠΡΑΒΟ ΑΟΚΑΡΑ!!!!

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

 

Οι Καβαλιώτες έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε περήφανοι για τον ΑΟΚ, ο οποίος μπορεί, παρά τις δυσκολίες, να σταθεί ψηλά. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας είναι μια τρανταχτή απόδειξη για όσα μπορούμε να καταφέρουμε ως κοινωνία δουλεύοντας με επιμονή και υπομονή.

Η θετική είδηση για τον ΑΟΚ γεμίζει όλους τους Καβαλιώτες με χαρά και ταυτόχρονα δημιουργεί και μια υποχρέωση για έμπρακτη και διαρκή στήριξη της ομάδας μας, στα γήπεδα.

Ομάδες σαν τον ΑΟΚ χρειάζονται ένα σταθερό πλαίσιο για να μπορέσουν να κατακτήσουν όσα τους αξίζουν. Με τη συμβολή της Περιφέρειάς μας πρέπει να αντιμετωπιστεί η αβεβαιότητα που επικρατεί και το ρευστό τοπίο που έχει διαμορφωθεί σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Στηρίζουμε με την καρδιά μας τον ΑΟΚ. Οι κατά τόπους επιτυχίες των αθλητικών συλλόγων ανεβάζουν την Περιφέρεια ψηλά. Είμαι βέβαιος ότι ο ΑΟΚ θα συνεχίσει με επιτυχία την πορεία του για τον στόχο που δεν είναι άλλος από τη SuperLeague.

Κωστής Σιμιτσής

Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ

«Περιφέρεια σε Δράση»

 

Η άνοδος του ΑΟΚ δείχνει το δρόμο για την Καβάλα που θέλουμε και αγαπάμε. Οι Καβαλιώτες οφείλουν να ανταποδώσουν την χαρά, στηρίζοντας την ποδοσφαιρική μας ομάδα με ηχηρή παρουσία στα γήπεδα, κάθε εβδομάδα και υπό όλες τις συνθήκες.

Το ίδιο οφείλει να κάνει και ο Δήμος Καβάλας, εντατικά και ουσιαστικά, κατά τα πρότυπα άλλων Δήμων που στηρίζουν τις ομάδες τους.

Οι συνεχείς προσπάθειες των αθλητικών συλλόγων της Καβάλας είναι η απόδειξη ότι όταν κάποιος επιμένει και εργάζεται σκληρά, στο τέλος τα καταφέρνει, παρά τις αντιξοότητες.

Η στήριξη του αθλητισμού είναι μονόδρομος για την επόμενη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, όχι μόνο γιατί σύλλογοι και ομάδες προάγουν την ευγενή άμιλλα αλλά κι επειδή δίνουν σημαντική διέξοδο στη νεολαία κι ελπίδα στην πόλη.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Συνδυασμός: Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση (ΚΑΠ)

 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, στο προπονητικό τιμ, στη διοίκηση αλλά και στο φίλαθλο κόσμο του ΑΟΚ για το σημερινό επίτευγμα. Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στη διάρκεια της χρονιάς, κατάφεραν αυτό που όλοι θέλαμε και περιμέναμε για πολύ καιρό: την πολυπόθητη άνοδο στην επόμενη κατηγορία . Φυσικά, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε, καθώς η θέση του ΑΟΚ είναι στα σαλόνια της Α Εθνικής (super league). Επίσης, όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, και ιδιαίτερα όποιος βρεθεί στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας από 01/09/2019,  θα πρέπει να δεσμευτούμε πως θα συνεργαστούμε χωρίς καμία διάθεση παραταξιακής αντιπαράθεσης, ώστε να συμβάλουμε με κάθε θεμιτό μέσο στη στήριξη αυτής της ομάδας αλλά και αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι σήμερα μας έκαναν περήφανους  και απέδειξαν ότι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, το υστέρημά τους και όλη τους την αγάπη για την ομάδα μας.

Η δική μας παράταξη, σε κάθε περίπτωση, δεσμεύεται να προβεί  στην ενδεδειγμένη και τακτική  συντήρηση και (όπου απαιτείται)   ανακατασκευή των  αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων του Δήμου μας μέσα από συγκεκριμένα χρηματοδοτικά προγράμματα (πχ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ), ώστε να διευκολύνονται κατά το δυνατό περισσότεροι οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι ομάδες του Δήμου μας.

Δημοτική Παράταξη  “Συγχρονος Δήμος”

 

Με αφορμή την κατάκτηση από τον Α.Ο.Κ., της κορυφής και της 1ης θέσης του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θεωρώ υποχρέωση μου δημόσια να συγχαρώ τη διοίκηση της ομάδας, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη και τους συνεργάτες του, τους ποδοσφαιριστές και τον καταπληκτικό φίλαθλο κόσμο της Καβάλας, διότι ενωμένοι όλοι μαζί σαν μία «γροθιά» από την αρχή μέχρι το τέλος κατάφεραν να κάνουν πράξη ένα όνειρο πολλών ετών. Τους αξίζουν όλους μαζί  και έναν έναν προσωπικά πολλά συγχαρητήρια, πολλά μπράβο, για τη πολύ μεγάλη χαρά που μας έδωσαν για το μεγαλείο της ψυχής που κατέθεσαν ολόκληρη την ποδοσφαιρική χρονιά και για τον άθλο που κατάφεραν.

«Υπηρετώντας» επί σειρά ετών τη μία και μοναδική μας ομάδα, τον Α.Ο.Κ., από πολλές θέσεις και από τη θέση του γραφείου τύπου, νοιώθω σήμερα πολύ υπερήφανος όπως και όλοι οι καβαλιώτες από το μέγεθος της μεγάλης επιτυχίας. Νοιώθουμε παράλληλα την ευθύνη να στηρίξουμε όλοι μαζί ακόμη περισσότερο, με όλες μας τις δυνάμεις το καραβάκι για να φτάσει ακόμη πιο ψηλά και σύντομα στα «σαλόνια» του Ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η αρχή πλέον έγινε, ο Α.Ο.Κ. άλλαξε σελίδα και σίγουρα θα έρθουν ακόμη καλύτερες ημέρες, γιατί απλά είμαστε ακόμη στην αρχή.

Πέτρος Β. Πετρόπουλος Δημοσιογράφος Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

 

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ συγχαίρει την ομάδα του ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδό του στην επόμενη κατηγορία. Είναι μια ακόμα τεράστια επιτυχία για τον αθλητισμό της πόλης μας και του ΑΟΚ .
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγαλειώδους πορείας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην σπουδαία πρόκληση της επόμενης κατηγορίας όπου θα αγωνίζεται. Συγχαρητήρια !!

ΑΕΚ Καβάλας

 

Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας συγχαίρει θερμά τη Διοίκηση και το Προπονητικό team του ΑΟ Καβάλας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την απευθείας άνοδο στην νέα Football League. Η επιτυχία αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και για το σύνδεσμό μας αφού το προπονητικό team του ΑΟΚ αποτελείται από Καβαλιώτες προπονητές.

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας

 

 

Όλο το βράδυ της Κυριακής το Δημαρχείο της Καβάλας φωτίστηκε με τα χρώματα του ΑΟΚ. Κάτι που προανήγγειλε η κ. Τσανάκα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο της Ξάνθης στους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.

simitsis kostis 9 1 604x381

simitsis kostis 9 1 604x381