Παύλος Δερμιτζάκης : Αναγνωρίστηκε η προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά, από εδώ και πέρα έρχονται τα καλύτερα

Δηλώσεις για την άνοδο του ΑΟΚ έκανε ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης. Ευχαρίστησε τον κόσμο ενώ μίλησε για τα στοιχεία που είχε η ομάδα όλη τη χρονιά. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Κάνοντας τον απολογισμό για το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε τι μπορούμε να πούμε;

Απάντηση: Ηταν ένα πρωτάθλημα που είχε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Είχε θετικά και αρνητικά αποτελέσματα.   Τα θετικά ήταν περισσότερα και γι` αυτό πήραμε το πρωτάθλημα.  Περάσαμε μια χρονιά που ήμασταν ενωμένοι. Είχαμε ισορροπίες σαν ομάδα.  Είχαμε ένα ξεκάθαρο πλάνο, μια φιλοσοφία που δεν την αλλάξαμε. Θεωρώ ότι αυτά ήταν τα στοιχεία που μας βγάλανε ανοιχτά και μπορέσαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι, κάναμε πολύ κόσμο υπερήφανο και χαρούμενο.

Η  ομάδα δεν άξιζε να είναι τόσα χρόνια στη Γ` Εθνική.  Κάλιο αργά παρά ποτέ. Από εδώ και πέρα έρχονται τα καλύτερα.

Ερώτηση:  Βοήθησε ο κόσμος σε αυτήν την προσπάθεια.

Απάντηση: Σίγουρα ο κόσμος ήταν από την αρχή της περιόδου κοντά στην ομάδα. Ηταν δίπλα μας και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ . Δεν είναι μόνο ο κόσμος που ερχόταν στο γήπεδο είναι και αυτοί που δεν είχαν τη δυνατότητα αλλά το μυαλό του ήταν σε μας. Μας έδινε την θετική αύρα.  Σ` ένα καθοριστικό παιχνίδι  με την Ασπίδα όπου ήταν η τελευταία αγωνιστική,  ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Ερώτηση:  Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα;

Απάντηση:  Είναι όντως νωρίς αλλά θεωρώ ότι δεν θα ξεφύγουμε απ` αυτό που δεσμευτήκαμε όλοι από την πρώτη μέρα της συνεργασίας.  Ηταν μια φιλοσοφία που δεν ήταν μόνο δική μου. Ηταν όλου του οργανισμού, της διοίκησης που είναι δίπλα στην ομάδα. Μια φιλοσοφία που έχει να κάνει   με νέα παιδιά από το νομό και την Καβάλα.

Μια φιλοσοφία που έχει να κάνει με την εξέλιξη και την βελτίωση των τμημάτων υποδομής.  Αυτή πρέπει να είναι η βάση αυτού του σωματείου.

Τώρα  αξίζουμε να το χαρούμε και πιστεύω ότι αναγνωρίστηκε η προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά.

 

IMG 5766

IMG 5766