ΑΟΚ-Έβρος Σουφλίου:2-0...Ποδαρικό με νίκη

ΑΟΚ-ΣΟΥΦΛΙΝικηφόρο ήταν το πρώτο παιχνίδι του ΑΟΚ για το 2012 κόντρα στην ομάδα του Έβρου Σουφλίου στο Βερούλειο. Η ομάδα μας με την στήριξη του κόσμου της, πραγματοποίησε την καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνιση κερδίζοντας με 2-0, χάρη και στις 4 νέες μεταγραφές των Γαβριηλίδη, Μαυροβασίλη, Παππά και Βλάχου. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο κυρίως λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου αλλά και της δυναμικότητας του αντιπάλου αλλά οι ποδοσφαιριστές μας ήξεραν από πριν πως η νίκη ήταν μονόδρομος. Έτσι, χάρη στα γκολ του Κάργα (37') με κεφαλιά και του Θεοδωρίδη με πολύ ωραίο σουτ (65'), πήρε τους 3 βαθμούς που θα την βοηθήσουν σημαντικά και στον ψυχολογικό τομέα, την στιγμή που μάλιστα αναμένει τις αποφάσεις της ΕΠΟ για τις 2 εφέσεις σε ότι αφορά την αφαίρεση των 4 βαθμών.
Καβάλα: Καγγελίδης, Καζαντζίδης, Κάμπατζης (89’ Ντόσης), Κάργας, Ελευθεριάδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος (90’ Ουζούνογλου), Μαυροβασίλης (75’Αϊβάζης), Θεοδωρίδης, Βλάχος, Παππάς.
Έβρος Σουφλίου: Πέτκαρης, Νικολόπουλος, Μπάμνιος (57’ Τοπαλίδης), Πατίδης, Γκαρακαλίδης, Μουσικούδης, Λαμπρόπουλος (57’ Ζάχος), Ρουσσίδης (88’ Λειβαδίτης), Παγωνίδης, Φάτσης