ΑΟΚ-Ακροπόταμος: 0-0 ... Kόλλησε στο 0 ελέω βούρκου

orfeas-aok1Μπορεί η Καβάλα να έπαιζε στο μισό γήπεδο τον Ακροπόταμο τουλάχιστον για 70 λεπτά, μπορεί ο Αποστολίδης να είχε ένα ήσυχο απόγευμα όπως συνηθίζεται στο Βερούλειο, αλλά η νίκη δεν ήρθε. Βασικότερη αιτία ήταν ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης που σε συνδυασμό με την μαζική άμυνα του Ακροπόταμου που έκλεινε τους διαδρόμους προς την εστία του Χατζηνικολή, δεν επέτρεψαν στους παίκτες του ΑΟΚ να σκοράρουν κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μέσα στο Βερούλειο. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με την Καβάλα να φτάνει 3 φορές κοντά στο γκολ με σουτ των Παυλή, Βλάχου και Προβατίδη ενώ από την άλλη, ο Ακροπόταμος δεν ανησύχησε σε καμμία περίπτωση τον Αποστολίδη. Πλέον, ο ΑΟΚ θα αγωνιστεί ξανά σε επίσημο παιχνίδι την πρώτη Απριλίου στο Βερούλειο με το Σιδηρόκαστρο, αφού την επόμενη αγωνιστική αντίπαλος της είναι οι Αμπελόκηποι που έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.
Α,Ο.Καβάλα: Αποστολίδης, Ρεβυθόπουλος, Προβατίδης, Κάργας, Ελευθεριάδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Μαυροβασίλης (63` Αϊβάζης), Καζαντζίδης (53` Κάπατζης- 75` Θεοδωρίδης), Βλάχος, Παυλής.
Άρης Ακροποτάμου:Χατζηνικολής, Μαρούδας, Καμπερίδης, Σολακίδης, Τσέπα, Τσορμπατζής, Μεμούρης, Μανάφης (85` Παπαδάτος), Σαουλίδης (65` Αραδούλης), Παπαδόπουλος, Σκούφης (76` Πασχάλης).