Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης

Καλούνται σύμφωνα με το καταστατικό τα τακτικά μέλη  του A.O.KABAΛΑ , όπως παραστούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης που θα συνέλθει στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Lucy , την Τετάρτη 14/11/2012  και ώρα 19:30  προς συζήτηση των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Λογοδοσία και Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2011-12. 
2.Έκθεση της Εξελεγκτικής επιτροπής για την περίοδο 2011-12.
3. Προσθήκη νέων τμημάτων και Επικαιροποίηση / Τροποποίηση  Καταστατικού . 
4. Συζήτηση περί της αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ.

    
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Α) Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες είτε στα γραφεία του ερασιτέχνη ΑΟΚ στα θεωρεία του δημοτικού σταδίου (ανοικτά Δευτέρα 12/11 17:00-18:00), είτε στο τόπο διεξαγωγής της Γ.Σ. και μισή ώρα πριν την έναρξη της, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής (άρθρο 8). 
Β) Τα μέλη κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, ανάλογα με τα στοιχεία που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους. Τονίζουμε πως σε αντίθεση με τις 2 προηγούμενες συνελεύσεις της προηγούμενης διοίκησης του ΑΟΚ, δεν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων που δεν είναι μέλη του ερασιτέχνη, όπως ρητά αναφέρει το καταστατικό .  
Γ) Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 14/11, στον ίδιο χώρο και ώρα 20:30 κατά την οποία θα προχωρήσει στην συζήτηση των θεμάτων της ημερησίας διάταξης ασχέτως του αριθμού των παρόντων μελών.