Αντί εισαγωγής

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Καβάλα, εξελέγη στις 30/11/2011 με την διαδικασία των εκλογών, οι οποίες προήλθαν μετά από το άνοιγμα του ερασιτέχνη στον κόσμο της Καβάλας και την επανεγγραφή 200 μελών. Πρόκειται για ένα δεκαπενταμελές διοικητικό συμβούλιο, αποτέλεσμα μιας πρωτοβουλίας που ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου βλέποντας την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟΚ να βρίσκεται στην δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας της, μιας και για πρώτη φορά αγωνίζεται στην Δ΄Εθνική λόγω της γνωστής τιμωρίας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Βέβαια, ΑΟΚ είναι και τα τμήματα του Βόλλεϋ και του Στίβου, τα οποία επίσης πρέπει να στηριχθούν για να μπορέσουν να έχουν ανοδική πορεία ενώ ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές ώστε να προστεθούν και νέα αθλήματα στο σωματείο.

 

Από κει και πέρα, χρόνος δυστυχώς δεν υπήρχε, όπως και προετοιμασία αφού μέχρι και την 15η Νοεμβρίου δεν ήταν γνωστό σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ποδοσφαιρική ομάδα, αβεβαιότητα που οδήγησε και στην μη συμμετοχή στις 2 πρώτες αγωνιστικές της Δ΄Εθνικής αλλά και στην τιμωρία της με αφαίρεση 4 βαθμών. Αυτό όμως που θεωρούνταν δεδομένο ήταν πως έπρεπε να βρεθούν οι άνθρωποι που θα βγουν στην πρώτη γραμμή και δεν θα παρατήσουν το καραβάκι στα δύσκολα.

Έτσι, η νέα διοίκηση, βασιζόμενη και στηριζόμενη από απλούς Καβαλιώτες με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για τον ΑΟΚ, ανέλαβε την ευθύνη να ομαλοποιήσει την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το πρώτο μέλημα της, ήταν η άμεση πληρωμή υποχρεώσεων προς τους εργαζομένους στον Ερασιτέχνη αλλά και η κάλυψη των πρώτων εξόδων της ομάδος, με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους φιλάθλους. Παράλληλα, έκανε επαφές με τους φορείς της πόλης, πολιτικούς και μη, προσπάθησε και κατάφερε να έχει το σύμφωνο της ΓΓΑ για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου «.ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ». Κινήθηκε δυναμικά τόσο για να βελτιώσει τις παροχές και την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε επίπεδα επαγγελματικών κατηγοριών όσο και για να εξασφαλίσει την υπογραφή ποδοσφαιριστών που ζήτησαν οι προπονητές για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο, να αγκαλιάσει την μεγάλη αυτή προσπάθεια , γιατί χωρίς την βοήθεια του, δεν θα μπορέσουν να μπουν οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον αντάξιο της ιστορίας μας.

Ο ΑΟΚ όλων μας είναι η ιστορία μας, είναι η ομάδα που μεγαλώσαμε μαζί της στηρίζοντας την στις επαγγελματικές κατηγορίες, και όλοι μαζί θα παλέψουμε στα δύσκολα για να την επαναφέρουμε εκεί που ανήκει.